Middelfart Boldklub lejer Mads Hansen og Mikkel Hyllegaard

Middelfart Boldklub lejer den 22-årige midtbanespiller Mads Hansen og den 24-årige angriber Mikkel Hyllegaard i Sønderjyske for de kommende 6 måneder. Spillerne tiltræder i Middelfart d. 1. januar og har første træning med truppen d. 8. januar.

Mads Hansen er en arbejdsom og løbestærk midtbanespiller, som samtidig er i besiddelse af en god teknik. Mads kæmpede for et par år siden med en drilsk skade, men har alligevel spillet 22 kampe for den sønderjyske klub. Mikkel Hyllegaard fik sit gennembrud i OB, hvor han var fra 2019 til 2021. Her blev det til 39 superligakampe for OB, inden turen gik til Sønderjyske. Her er det indtil videre blevet til 25 kampe.

  • ”Mads Hansen og Mikkel Hyllegaard har været to ønskespillere for os frem mod forårets vigtige og spændende kampe i 2. division. Mads med hans store arbejdsradius og fine teknik, og Mikkel som har en voldsom x-faktor med hans ekstreme fart. Begge er spillere vi har fulgt de seneste år, og begge er spillere som passer perfekt ind i spillertruppen og i den måde vi gerne vil spille på. Med Mads og Mikkel styrker vi helt klart konkurrencen i spillertruppen og vi ser frem til at de skal være med til at forstærke os i forårets mange vigtige kampe”, udtaler sportschef Søren Godskesen om tilføjelsen af de to nye spillere.
  • ”Jeg har fået et godt indtryk af Middelfart i de sidste par uger, og har egentlig ikke været i tvivl om at et skifte til Middelfart var et godt næste step for mig. Jeg træder godt nok et skridt ned i forhold til NordicBet Ligaen i Sønderjyske, men jeg håber at komme til at spille en større rolle i Middelfart. Jeg glæder mig til at komme i gang og til at hilse på mine nye holdkammerater til januar”, udtaler Mads Hansen om skiftet”
  • ”Det sidste halve år har det være småt med spilletid for mig i Sønderjyske. Jeg har været helt fit, og har gjort mit ypperste for at vise mig frem. Derfor er jeg glad for at få chancen i Middelfart i de kommende 6 måneder, hvor jeg forhåbentlig kan være med til at gøre en forskel i foråret og få sparket karrieren igen igang”, udtaler Mikkel Hyllegaard om skiftet fra Sønderjyske til Middelfart.

Yderligere oplysninger:

Søren Godskesen, tlf. 20129858

Photo credit: Patrick Echers/Xensation Media

Seneste nyheder

Menu
OPTAKT: Slutfløjt efter en opløftende sæson
REFERAT: Ufokuseret indsats gav unødvendigt pointtab
OPTAKT: Nu ser vi frem mod næste sæson
Meget mere end fodbold

Bliv en del af Middelfart Boldklubs stærke sponsornetværk og få adgang til det som skaber værdi for netop DIN virksomhed.

Privatlivspolitik

Middelfart Stadion

Adlerhusvej 3

5500 Middelfart

Administration

Alsvej 8

5500 Middelfart

Kontakt os

Telefon: 20 12 98 58

E-mail: sg@middelfartboldklub.dk