Middelfart Boldklub forlænger kontrakten med Peter Dahl Kristensen

Middelfart Boldklub forlænger kontrakten med Peter Dahl Kristensen

 

Middelfart Boldklub har forlænget kontrakten med offensivspilleren Peter Dahl Kristensen, der dermed også spiller i Middelfart i den kommende sæson.

 

Peter Dahl Kristensen kom til Middelfart i januar 2016, og er altså den spiller i truppen, som har været i klubben i længst tid. Over 200 kampe er det blevet til i den blå trøje, med en masse oplæg og mål til følge.

 

  • ”Det er umuligt at komme uden om Peter, når man taler Middelfart Boldklub. Peter har været i Middelfart siden starten i 2016, og det stråler ud af Peter at han efterhånden har Middelfart-blod i årene. Peter er garant for 100% indsats og indlevelse på og uden for banen, og han fortsætter med at bidrage i både træning og kamp. Han er elsket af sponsorer og tilskuere, og blandt ungdomsspillerne i MG&BK er der ingen tvivl om hvem favoritten er. Det er en no-brainer for os at Peter skal fortsætte i Middelfart og vi er naturligvis glade for at Peter gengælder de tanker”, udtaler sportschef Søren Godskesen om kontraktforlængelsen med Peter Kristensen.

 

  • ”Jeg har efterhånden været i Middelfart i så mange år, at jeg har svært ved at se mig selv spille andre steder!. Middelfart betyder rigtig meget for mig, og vi har så mange oplevelser sammen. Vi er et sted lige nu, hvor det er sindssygt sjovt at spille fodbold i Middelfart. Vi har et stærkt sammenhold i omklædningsrummet og på banen spiller vi noget hurtig og attraktiv fodbold, som har givet problemer for de fleste modstandere i år. Jeg ser frem til at vi skal fortsætte dette sammen og glæder mig til at vi skal udvikle endnu mere på vores spillestil”, udtaler Peter Kristensen om forlængelsen med Middelfart.

 

Kontrakten mellem Middelfart Boldklub og Peter Kristensen løber frem til juni 2025.

 

Yderligere oplysninger:

 

Søren Godskesen, tlf. 20129858

Seneste nyheder

Menu
OPTAKT: Kampen om at hænge på spidser til
REFERAT: Flot opvisning af Middelfart i Gryden
OPTAKT: Svært at være favorit
Meget mere end fodbold

Bliv en del af Middelfart Boldklubs stærke sponsornetværk og få adgang til det som skaber værdi for netop DIN virksomhed.

Privatlivspolitik

Middelfart Stadion

Adlerhusvej 3

5500 Middelfart

Administration

Alsvej 8

5500 Middelfart

Kontakt os

Telefon: 20 12 98 58

E-mail: sg@middelfartboldklub.dk