Meget mere

end fodbold

et samlingspunkt for generationer, for Middelfart og for det lokale erhvervsliv

Vores kampe

Livestreaming og Middelfart-TV

Du kan følge Middelfart Boldklub i aktion - uanset hvor du befinder dig, giver vi dig mulighed for at opleve spændingen og intensiteten fra Middelfart Boldklubs kampe i realtid. Så sæt dig godt til rette, og vær en del af fællesskabet, der elsker fodbold lige så meget som du gør.

Så er vi i gang

Følg os

Se alle nyheder

Alt det seneste, der sker i Middelfart Boldklub. Vi er dedikerede til at holde dig opdateret omkring vores hold, kampe, spillere, og alt det spændende, der foregår i klubben. Vi opdaterer jævnligt dette afsnit med friske nyheder, så du kan være sikker på altid at være i frontlinjen, når det gælder Middelfart Boldklub.

Ny sæson, nyoprykker og nye modstandere

Oversigt over

Middelfarts kampe

Her finder du en oversigt over vores tidligere kampe, næste kamp og kommende kampe. Vi er begejstrede for at kunne dele holdets præstationer med jer, vores elskede fans, og vi håber, I vil fortsætte med at støtte os gennem tykt og tyndt. Vi vil gøre alt for at levere en imponerende præstation for jer alle. Vær med os, når vi går ind på banen med det formål at vinde og gøre vores fans stolte.

Lør

06/04/2024

AB

Gladsaxe Stadion

Kommer snart

Ons

21/02/2024

Stupcanica Olovo

Belek, Tyrkiet

Lør

24/02/2024

Aarhus Fremad

Belek, Tyrkiet

Kommer snart

[ajax_load_more id="matches_homepage" post_type="post"]
Ny sæson, nyoprykker og nye modstandere
Meget mere end fodbold

Bliv en del af Middelfart Boldklubs stærke sponsornetværk og få adgang til det som skaber værdi for netop DIN virksomhed.

Middelfart Stadion

Adlerhusvej 3