Så er vi i gang igen

Afsender: Webmaster 5. jul. 2018

Mens rekordsommeren 2018 sætter visse rammer for manges aktivitetsniveau, er der ingen nåde for fodboldspillerne. I Rusland er der nu otte hold tilbage med sigte på VM titlen, heraf fire tidligere verdensmestre, Brasilien og Uruguay fra Sydamerika og Frankrig og England fra Europa. Andre tidligere verdensmestre fra Tyskland, Spanien og Argentina er sendt hjem på ferie sammen med bl.a. Danmark. Der er også særdeles varmt på de kanter og om godt en uge starter Superligaen herhjemme på de vandhungrende stadions.

Lidt uden for de direkte udsendelser og rampelyset begynder træningsopstarten nu for bl.a. 2. division. I dag torsdag 5. juli møder Middelfarts trup op til første træningssession med udsigt til en måneds forberedelser forud for sæsonstarten 4. august. Der skal løbes nogle kilometer og svedes nogle liter med fem ugentlige sessioner inkl. testkampe, inden vi er klar til at tage kampen op om point. 

Fire testkampe

Testkampene starter tirsdag den 10. juli kl. 18 hjemme mod FC Fredericia. Så følger tirsdag den 17. juli kl. 18 mod Esbjerg (res.), søndag den 22. juli mod Skive kl. 13 og endelig mandag den 30. juli kl 17.30 mod OB (res.). Så skulle vi gerne være klar til første turneringskamp den 4. august ude mod Hillerød.

Knap en måned er der gået siden sidste kamp, hvor der blev rundet af med 4-0 over FC Sydvest. I mellemtiden er der så lavet helt om på turneringsstrukturen. Nu spilles der i en øst- og vestpulje med hver 12 hold og efterårsturneringen slutter reelt 13. april, idet de 22 indledende runder deles i 16 kampe frem mod 11. november og 6 kampe fra 9. marts og til midten af april.

Derefter sammensættes to nye puljer med henholdsvis de seks øverste fra hver grundpulje i Oprykningsspillet – og de seks nederste fra de to grundpuljer i Kvalifikationsspillet. Begge slutspil afvikles fra april til juni med kun én kamp mellem holdene, inden vi ved hvilke to hold, der skal op i 1. division/BetNordic Ligaen og hvilke fire hold, der skal i DS. 

Skillelinjen mellem øst og vest blev trukket gennem Odense med den tilføjelse, at nordvestfynske Middelfart ved lodtrækning blev sendt østpå sammen med Marienlyst, mens Dalum og de nye i rækken, TPI, blev sendt vestpå.

Turneringsprogrammet

Der bliver altså rigelig lejlighed til at nyde turen over Storebælt, som krydses 7 gange i efteråret med mål hos følgende modstandere i denne rækkefølge: Hillerød, Avarta, Vanløse, Slagelse, B93, Brønshøj og Frem. Til foråret er det Skovshoved, AB og i sidste runde HIK. En enkelt udekamp i slutningen af august spilles en onsdag aften hos Marienlyst.

Hjemme er rækkefølgen: HIK, Frem, Brønshøj, Skovshoved, AB, Marienlyst, Avarta og Vanløse i efteråret med Slagelse, Hillerød og B93 til foråret. Se hele programmet med datoer på https://www.dbu.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/programTeam.aspx?teamid=38138&poolid=282138    

Tekst: Leo Jensen

?
F
?
?
?