Pokalkamp nær Seden Strand

Afsender: Webmaster 22. jun. 2018

Middelfart fik en gunstig lodtrækning, da der blev trukket lod til 1. runde i Sydbank Pokalen, som turneringen hedder foreløbig de kommende tre år. Ingen lange busture over bælterne, hverken mod vest eller øst. Onsdag den 8. august møder vi Fjordager IF på klubbens stadion i Seden, et temmelig langt udspark fra Odense Fjord og Seden Strand, et navn, der anslår en stemning af sol og beach party.

Fjordager IF blev nr. 4 i deres serie 1 kreds i den nys afsluttede turnering og nåede dermed ikke op i Albaniserien, som er fynsk lokalfodbolds fineste vindue. Fjordager har tidligere været en tur i DS som den højeste placering. Fjordager vandt 18 af deres 30 kampe i serie 1 og havde et scoringsgennemsnit på over 3 mål pr kamp. Så Middelfart er advaret om, at holdet i hvidt og grønt er farligt, hvis opgaven ikke tages alvorligt.

Det er pokalturneringens charme, siger man ofte, når små hold vinder overraskende over større klubnavne. Det er nok sparsomt, hvor meget charme, det tabende hold finder i de resultater. En anden frase er, at pokalturneringen er den korteste vej ud i Europa. Fredericia fra NordicBet Ligaen nåede i år frem til semifinalen og tæt på drømmen om den store kamp i Parken, men tabte til Silkeborg. Silkeborg tabte senere både finalen og pladsen i Superligaen.

Måske derfor en del trænere er lidt skeptiske overfor at bruge for meget ’krudt’ på pokaldrømme, men det er sikkert, at i de indledende kampe giver serieholdene alt i sig for at opleve lidt stjernestøv, hvis de kan slå en storfavorit ud. Middelfart har som i sidste sæson med kampen mod AaB (0-2) også en chance for at prøve sig af mod en højere placeret modstander, så vi går også efter sejren.

En af Middelfarts spillere skal måske bede sig fri fra arbejde den aften, idet nyindkøbet Lasse Thomsen, der skiftede fra Marienlyst til Middelfart her i juni, har fungeret som massør for Fjordagers bedste hold.

Nærmere oplysninger om kamptidspunktet oplyses, når vi er tættere på kampdatoen.

Tekst: Leo Jensen