Middelfart Boldklub skriver kontrakt med Simon Trier

Middelfart Boldklub har skrevet en kontakt på halvandet år med den 25-årige forsvarsspiller Simon Trier. Simon Trier kommer fra NordicBet Liga-klubben Kolding IF, hvor han i denne sæson er noteret for 13 kampe i NordicBet Ligaen og 3 kampe i pokalturneringen.

Simon Trier spillede ungdomsfodbold i Viborg FF, hvor han også nåede 22 kampe på førsteholdet. Efter skiftet til Kolding IF er det blevet til yderligere 100 kampe i hhv. NordicBet Ligaen og 2. division for den stærke forsvarsspiller.

-”Vi har været i markedet efter en forsvarsspiller her i vinterpausen, og Simon har stået øverst på listen hos os. Simon passer perfekt ind i vores nuværende trup, og byder ind med en masse rutine fra NordicBet Ligaen og toppen af 2. division. Simon er træningsparat og ærgerrig og vil være med til at løfte niveauet til både træning og kamp fra dag et. Vi havde allerede fornøjelsen af at have Simon Trier med i vores første træning i går og det så lovende ud”, udtaler sportschef Søren Godskesen om tilgangen af Simon Trier.

-”Det var tiden for mig til en ny udfordring i mit fodboldliv, og timingen for et skifte var perfekt nu. Jeg har fulgt Middelfarts flotte sæson i 3. division sidste år, samt et flot første halvår i 2. division og ser frem til at være en del af det i et spændende forår. Jeg har haft nogle gode snakke med klubben i de seneste uger, og for mig har der ikke været den store tvivl om at Middelfart skulle være næste destination for mig. Nu glæder jeg mig til at komme i arbejdstøjet og ser frem til en god opstart med mine nye holdkammerater”, udtaler Simon Trier

 

Aftalen mellem Middelfart Boldklub og Simon Trier løber frem til 30. juni 2025.

Yderligere information:

Søren Godskesen, tlf. 20129858

Seneste nyheder

Menu
Malthe Kristensen skifter til Middelfart Boldklub
REFERAT: Der bygges op til sæsonen
Opstart med mange ubekendte
Meget mere end fodbold

Bliv en del af Middelfart Boldklubs stærke sponsornetværk og få adgang til det som skaber værdi for netop DIN virksomhed.

Privatlivspolitik

Middelfart Stadion

Adlerhusvej 3

5500 Middelfart

Administration

Alsvej 8

5500 Middelfart

Kontakt os

Telefon: 20 12 98 58

E-mail: sg@middelfartboldklub.dk