Middelfart Boldklub skriver kontrakt med forsvarstalentet Magnus Pedersen

Afsender: Webmaster 3. feb. 2018

Middelfart Boldklub har skrevet en 2-årig kontrakt med den 21-årige Magnus Pedersen, der kommer til Middelfart efter et ophold i den norske Tippeliga-klub Sogndal.

Magnus er fodbolduddannet i OB, hvor han nåede 2 kampe for klubbens superliga-hold, inden han i foråret 2016 skiftede til norske Sogndal. Magnus er forsvarspiller og kan spille både højre back og midtstopper.

– ”Når man får muligheden for at tilknytte en kvalitetsspiller som Magnus, så er der egentlig ikke så meget at tænke over. Efter han fik ophævet i Norge trænede han med et par gange hos os, inden interesse fra højere rangerende klubber lokkede ham væk fra os en uges tid. Vi holdt dog løbende kontakten ved lige, og heldigvis er det nu mundet ud i en 2-årig kontrakt mellem Magnus og Middelfart Boldklub. Magnus er en spiller med en masse kvalitet, og han kommer til at byde ind fra dag et med sin speed, nærkampsstyrke og sin fine tekniske kunnen”, udtaler sportschef Søren Godskesen om tilgangen af Magnus Pedersen.

’- ”Fra første dag følte jeg mig virkelig velkommen i klubben og omklædningsrummet. Jeg kender en del af spillerne fra tidligere, og jeg har følt mig godt tilpas i klubben fra min første træning. Det var vigtigt for mig at Middelfart hele vejen igennem viste at de virkelig ville mig. Skiftet føles som det perfekte skridt i min fodboldkarriere, og jeg glæder mig til at komme i gang med sæsonen sammen med mine nye holdkammerater”, udtaler Magnus Pedersen om skiftet til Middelfart.

Magnus spiller første træningskamp for Middelfart allerede i dag lørdag kl. 13.15, hvor FC Fredericia kommer på besøg i Middelfart.

Yderligere oplysninger:

Søren Godskesen, tlf. 20 12 98 58