Middelfart Boldklub forlænger kontrakten med Casper Radza

Middelfart Boldklub har forlænget kontrakten med den 30-årige målmand Casper Radza, der dermed fortsætter sit virke i den blå trøje.

 

Casper Radza kom til Middelfart i januar 2017 fra færøske klub TB Tvøroyri, og siden da er det blevet til over 200 kampe for Middelfart.

 

  • ”Casper er en af de spillere, som har været i klubben i længst tid, og han har en naturlig rolle på og uden for banen. Siden hans start i januar 2017 har han stort set ikke misset en kamp, og han har været en stærk sidste skanse. Radza har spillet en stærk sæson i 2. division, og har en stor aktie i at vi kom stærkt igennem sæsonen 2023/24. Vi er meget glade for fortsat at have Radza i truppen, og ser frem til at have ham med på holdet i den kommende sæson.”, udtaler sportschef Søren Godskesen om kontraktforlængelsen med Casper Radza.

 

  • ”Vi har gang i noget spændende her i Middelfart, og det vil jeg rigtigt gerne være en del af. Vi har fået bygget et nyt og stærkt fundament, og spiller en god gang fodbold. Jeg har store forventning til at vi kan bygge yderligere på i den kommende sæson, og endnu engang blande os i den bedste halvdel af 2. division”, udtaler Casper Radza om forlængelsen med Middelfart.

 

Kontrakten mellem Middelfart Boldklub og Casper Radza løber frem til juni 2025.

 

Yderligere oplysninger:

 

Søren Godskesen, tlf. 20129858

Seneste nyheder

Menu
Malthe Kristensen skifter til Middelfart Boldklub
REFERAT: Der bygges op til sæsonen
Opstart med mange ubekendte
Meget mere end fodbold

Bliv en del af Middelfart Boldklubs stærke sponsornetværk og få adgang til det som skaber værdi for netop DIN virksomhed.

Privatlivspolitik

Middelfart Stadion

Adlerhusvej 3

5500 Middelfart

Administration

Alsvej 8

5500 Middelfart

Kontakt os

Telefon: 20 12 98 58

E-mail: sg@middelfartboldklub.dk