Lars Peter Hermansen stopper som direktør i Middelfart Boldklub

Afsender: Webmaster 30. jan. 2018

Bestyrelsesformand i Middelfart Boldklub Per Jørgensen udtaler:

”Vi vil gerne takke Lars Peter for hans kæmpe indsats og store engagement i Middelfart Boldklub.

Lars Peter har med hans drive og positive tilgang til opgaverne en stor aktie i, at Middelfart Boldklub både på det sportslige og kommercielle plan, har haft en rigtig positiv udvikling.

Processen i forhold til at finde en ny direktør i Middelfart Boldklub er sat i gang, og indtil der er fundet en afløser for Lars Peter, vil han sideløbende med jobbet i Odense Håndbold fortsat løse de administrative opgaver for Middelfart Boldklub.

Til sidst vil jeg gerne ønske Lars Peter tillykke med de nye udfordringer, og takke ham for et rigtig godt samarbejde.”

Lars Peter Hermansen udtaler:

”Det er en dag hvor jeg smiler med det ene øje og græder med det andet, da jeg har været utrolig glad for jobbet i Middelfart Boldklub.

Jeg er meget tilfreds med den sportslige og kommercielle udvikling, der har været i Middelfart Boldklub de sidse to år, og efter min mening fremstår Middelfart Boldklub i dag som en troværdig, professionel og værdiskabende fodboldklub og samarbejdspartner.

Jeg glæder mig til at følge klubben de kommende år og vil gerne takke alle spillere, trænere, ledere, frivillige, MG&BK og samarbejdspartnere for et rigtig godt samarbejde.

Nu gælder det Odense Håndbold

Odense Håndbold er en ambitiøs klub og en spændende forretning, som nyder rigtig stor opbakning fra både erhvervslivet og håndboldinteresserede i og omkring Odense. Det er der et stort og spændende fremtids perspektiv i.

Nu glæder mig til at møde mine nye kollegaer og samarbejdspartnere i Odense Håndbold.

Jeg vil arbejde hårdt og målrettet for, at Odense Håndbold kan fortsætte den positive udvikling.”

For mere information:

Per Jørgensen:                          3085 6880