Gode takter på græsset i Ikast

Afsender: Webmaster 11. jul. 2018

Middelfarts første testkamp op til sæsonen 2018-19 blev spillet på en fremragende bane ved Ikast Stadion. Græstæppet lignede noget af det, der bliver spillet på i Rusland i disse dage, og de to hold fik en glimrende kamp ud af det. Resultatet blev 3-1 til FC Fredericia, hvilket bl.a. nok var en følge af at Fredericia allerede har spillet et par kampe og lige er kommet tilbage fra en træningslejr, mens Middelfart først startede i torsdags.

Middelfart lagde ud i en opstilling, hvor der blev prøvet en målmand med spilletid i en østjysk superligaklub, i Casper Radzas fravær. Det er endnu ikke afklaret om Ryan Buckingham, der var gardering for Radza i foråret, kommer tilbage fra USA. Forsvaret var det kendte med Gjettermann og Vemmelund på midten og Magnus Pedersen og Malte Jürgensen som backer. Martin Conley startede med en prøvespiller ved siden af på midten, og fremme var det Sebastian Dalgaard og Peter Kristensen på kanterne med Søren Andreasen og Casper Johansen som spidser. Så blev der byttet ind undervejs, hvor der yderligere blev brugt en prøvespiller i midterforsvaret.

Fredericia, der har ny træner, Jonas Dal, og en nyere samarbejdsaftale med FCM, hvor Dal også har været træner – senest mødte vi ham som træner for Kjellerup IF – gjorde brug af flere af deres godt løbende låne/lejespillere fra FCMs akademi og havde bolden mest i 1. halvleg uden at skabe de store chancer. Efter et kvarter scorede Niels Letort til 1-0 efter en situation, hvor offside-fælden kiksede og Fredericia pludselig var to mand alene igennem. Det var mere eller mindre det eneste inden for rammen fra dem, mens Middelfart fik et par åbne muligheder til sidst i halvlegen ved Casper Johansen og Martin Hedeager – men uden held.

Mere jævnbyrdigt i 2. halvleg

Ti minutter efter pausen var Magnus Pedersen uheldig med at heade i eget net til 0-2 efter en dødbold, hvor han fik et skub i ryggen uden reaktion fra dommeren. Få minutter senere reducerede Niclas Vemmelund efter hjørne, hvor han fik tid til at tage tre på foden, inden bolden blev ekspederet ind til 1-2. Efter 62 min. blev Middelfart fanget i en omstilling og en amerikansk prøvespiller hos FCF fik mulighed for at imponere sin måske kommende arbejdsgiver ved at score til 3-1.

Ikke længe efter havde Middelfarts målmand en refleksredning på stregen, hvorefter Peter Kristensen helt alene igennem med målmanden ikke fik højde nok på sit vip. Resten af kampen blev lidt indianerbold med mange udskiftninger og træningskamppræg. God træning på en fremragende bane, hvor FCF fik revanche for de samme cifre i Middelfarts favør i foråret. Træningen går videre frem mod næste testkamp på tirsdag i næste uge, hvor modstanderen er et reservehold fra Esbjerg.

Tekst: Leo Jensen   

?
F
?
?
?