Frivillige

For Middelfart Boldklub er de frivilliges arbejdskraft uvurderlig, da det er med til, at skabe en helt speciel ånd, stemning og fællesskab omkring holdet og klubben.

I Middelfart Boldklub sætter vi derfor stor pris på vores frivillige og den indsats, i yder.

Bliv frivillig i Middelfart Boldklub

Frivillige i forbindelse med eksempelvis afvikling af vores hjemmekampe, kan vi ikke få for mange af, og vi har altid brug for flere gode folk, som har lyst til at yde en frivillig indsats, og som vil være med til at gøre en positiv forskel og indgå i et fantastisk fællesskab.

Så kunne du tænke dig at blive en del af Middelfart Boldklub, kan vi tilpasse opgaverne efter dine ønsker og kvalifikationer.

Som frivillig i Middelfart Boldklub tilbyder vi dig

• Mulighed for at blive en del af et stærkt fællesskab
  • Spændende og medrivende oplevelser på Middelfart Stadion (inkl. én øl/sodavand efter kampen)
  • Praktisk erfaring til CV’et
  • Indflydelse og ansvar for eget arbejdsområde

WP_20160425_19_43_54_Rich

Kontakt

Vil du være med til at gøre en positiv forskel i Middelfart Boldklub så er du altid velkommen til at kontakte undertegnede.

Send gerne nogle ord om dig selv, og hvad du godt kunne tænke dig at bidrage med. f.eks. Hjemmeside, fotoopgaver ifm. hjemmekampe, videooptagelse af hjemmekampe, bage en kage, eller noget helt andet, som du synes kunne skabe værdi for holdet:

På forhånd tak for din interesse.

Med sportslig hilsen

Lars Peter Hermansen