Fortjent testsejr over FC Fredericia (Billede: Peter Jul Nielsen som scorede til 2-0)

Afsender: Webmaster 3. feb. 2018

MIDDELFART BOLDKLUB – FC FREDERICIA 3-1 (2-0)
1-0 Martin Conley
2-0 Peter Jul Nielsen
2-1 Anders Holvad
3-1 Malthe Karsberg

På en råkold lørdag eftermiddag sejrede Middelfart Boldklub fortjent med 3-1 over lokalrivalerne fra FC Fredericia.

I første halvleg var Middelfart klart bedst, og fik gang på gang sat Fredericia-spillerne i store problemer. Efter et godt gennemspillet angreb kunne Martin Conley fra kanten af feltet, sikkert bringe Middelfart i front. Midt i halvlegen var det Peter Jul Nielsens tur til at komme på scoringstavlen, da han ugeneret kunne heade et Casper Johansen-frispark i det lange hjørne. Der var flere gode opløb til Middelfart-chancer i resten af halvlegen, mens udeholdet havde store problemer med at spille sig frem til chancer.

I 2. Halvleg kom Fredericia bedre med, og halvlegen var mere jævnbyrdig. De åbenlyse scoringsmuligheder udeblev i begge ender, inden Fredericia få minutter før tid fik tildelt et straffespark, som udeholdets Anders Holvad af 2 omgange udnyttede til scoring. I stedet for al for meget spænding i slutminutterne slog Middelfart dog hurtigt kontra, og kort inden slutfløjt assisterede Kent Jørgensen på fornemste vis Malthe Karsberg, som med største selvfølgelighed kunne lukke kampen til 3-1.

Middelfart spiller næste træningskamp på lørdag kl 13, hvor modstanderen hjemme på Færøvej er Næsby.

Søren Godskesen, Sportschef

Middelfart’s nye forsvarsspiller Magnus Pedersen spillede for første gang i dag i den blå Middelfarttrøje i mod FC Fredericia